Felicia Ionescu: când dansezi simți că ești creator!

  1. Descrie-te în zece cuvinte.

Creativă, inteligentă, amuzantă, proactivă, conștiincioasă, veselă, critică, solicitantă, dezordonată, împraștiată.

  1. Când dansezi simți că…

…ești creator.

  1. Cum ai ales acest tip de dans?

Muzica. Prima a fost muzica pentru mine. Ascultam Sidney Bechet, Django Reinhardt și Youtube mi-a sugerat un videoclip de la ILHC 2013. A fost dragoste la prima vedere.

  1. Trei motive pt care este bine să dansezi?

Pentru inimă (mai ales lindy hop, charleston). E un mod distractiv de a-ți antrena corpul și să îți placă. E ca un joc. Te bucuri, ești prezent. În corpul tău se secretă hormoni de fericire. Pentru antrenamentul corpului, relaxarea minții și comunicarea prin dans cu alți oameni.

  1. La ce te gândești când dansezi?

La construcția dansului, la muzica, la pași, la ce poți crea. Totul și nimic. Te gândești la ce faci cu corpul tău și cum îl folosești să pui în valoare muzica. Este o sinestezie minunată.

  1. Ce s-a schimbat în viața ta de când ai această pasiune?

Sunt mult mai încrezatoare în ceea ce fac și în mine. E o pasiune minunată care te face să fii prezent acolo. Nu te poți gândi în altă parte.

  1. Unde se poate face Swing Dance?

În sfera Swing Dances intră și Lindy Hop, Charleston sau Solo Jazz. Iar cu acestea ne ocupam noi la Swing Steps Bucharest.

  1. Când au loc cursurile?

Cursurile sunt miercuri de miercuri. Începatorii de la 19:00, intermediarii de la 20:30. În fiecare vineri avem seara de practică de la 20:00, iar din cand în când mai facem workshopuri faine cu instructori internaționali, de la care nu lipsește petrecerea de vis cu live-band. Așa că fiți cu ochii pe pagina noastră.

Articol publicat de IUNIETA.

POST A COMMENT