Termeni și Condiții

Vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles termenii și condițiile pentru participarea la cursurile Swing Steps Bucharest. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați contactați.

Termeni și condiții pentru participarea la cursurile și evenimentele organizate de Swing Steps Bucharest:

 

  1. Organizatorul nu este responsabil pentru leziunile sau problemele de sănătate ale participanților, care ar putea apărea în timpul participării la curs.
  2. Organizatorul nu este responsabil pentru siguranța bunurilor personale, în timpul cursurilor sau evenimentelor.
  3. Organizatorul nu poate garanta că toți profesorii anunțați vor participa, în cazul în care există o problemă de sănătate a unui profesor. Dacă programul va fi schimbat, participanții vor fi anunțați, sau vor exista înlocuitori pentru profesorii respectivi.
  4. Participanții vor plăti contravaloarea cursului/modulului la primul curs din modul, cash, sau prin transfer bancar (vom comunica contul prin e-mail).
  5. Participantul confirmă că s-a familiarizat cu tipurile de abonamente, cu prețurile și alte informații relevante despre curs, pe pagina de Facebook Swing Steps Bucharest.
  6. Participantul trebuie să anunțe organizatorul înainte de începerea cursului, în cazul în care nu mai poate participa la cursul la care este înregistrat, prin e-mail la contact@swingstepsbucharest.com.
  7. Participantul trebuie să furnizeze informații personale corecte în timpul înregistrării. Participantul este de acord că informațiile personale furnizate pot fi utilizate pentru transmiterea informațiilor referitoare la serviciile comandate.